Billiga flyttkartonger – Flytta smart

Om vi gnäller över de utgifter som drabbar oss när vi flyttar, så bör vi också se på hur skönt det är att slippa stressen och oron av att tappa bort några av våra saker. Att hyra flyttlådor kostar inte bara pengar, utan de ger oss också en säkerhet för våra viktigaste ägodelar. Men man bör fundera över vilket föremål som ska packas var så att man köper rätt flyttlådor.

Lågprisflyttkartonger – det lätta sättet att flytta

Flyttlådor är inte bara till för att förvara våra saker då vi flyttar till ett nytt hem eller kontor, utan de kan också förvara många saker som vi kanske inte ska använda på en gång, och då bör man se till att man skaffat en stark flyttlåda av bra kvalité.

allt om flyttkartonger och flyttlådor online

Lågprisflyttlådor efter behov

Många företag med flyttmaterial erbjuder många olika lågprisflyttkartonger också. De är en stor hjälp till att ha lådor att packa i under flytten till rimliga priser.

  • Stora flyttlådor (50*50*40cm) – Dessa lådor passar bra till stora och tunga föremål. Du kan också förvara dina elektriska apparater som du tänkt ställa i förrådet i säkerhet i dessa.
  • Mellanstora flyttlådor (45*35*30cm) – Detta är den s.k. standard flyttlådan och kan användas till att packa köksgeråd och böcker. Du kan även använda den till packa ner föremål av nästan vilken sort som helst med.
  • Extra stora flyttlådor (58*58*40cm) – Dessa är designade till sängkläder, mattor, kläder och andra textiler.

Försiktighet under packning

Om du hyr från ett företag med flyttmaterial se alltid till att du använder dig av varje användbart material tillgängligt för att packa sakerna. Företagen är välutrustade med alla möjliga sorters flyttlådor och med andra sorters saker som kan göra din packning lättare. Eftersom vi också har mycket ömtåliga saker i hemmet så bör vi packa dem på rätt sätt. Försök att sortera ut de viktigaste och dyraste sakerna. Packa sedan in dem i skum eller bubbelplast.

Du kan också lägga ner små frigolitbitar i flyttlådan för att undvika klirrande ljud och skador, eller för att undvika den extra kostnaden kan du stoppa ner tidningspapper mellan sakerna. Efter att du packat ner allt i lådorna kan du också tejpa ihop små lådor tillsammans med varandra med plastfolie. Detta förebygger också att de lossnar eller gnuggas mot varandra.

Märk alltid lådorna utefter vilket rum det ska till på nya stället. Det hjälper den som flyttar lådorna att ställa lådorna där de ska vara. Och det gör att du slipper lyfta och släpa lådorna till vart det nu ska efter att flyttarbetarna är klara med att bära in alla lådor till dig.

Lågprisflyttlådor är inte en dålig investering då man ska flytta. Men säkerheten av alla föremål bör alltid komma främst. Om du hyr in flyttarbetare så slipper du också själv stressen med att packa lådor och bära dem. Många företag som erbjuder flyttmaterial har också en allservice och erbjuder gärna en helhetslösning för att göra kunderna nöjda.

Anlita en pålitlig städfirma – Flyttstädning Linköping